Automatizime Industriale 

Përfaqësues zyrtar në Shqipëri i Kliko per Me Shume Info!

Suporti Juaj per automatizimin e makinerive dhe linjave tuaja te prodhimit.

Realizime:

Rreth Nesh

Shoqeria “ AUTOMATIZIME INDUSTRIALE ” shpk themeluar ne 2009 si rezultat i vazhdimit dhe zgjerimit te aktivitetit te Food and Beverage Industry ( 2002 – 2009 ), eshte lider ne tregun e automatizimeve per industrine ne Shqiperi. Me nje staf te specializuar dhe eksperience mbi 17 vjet perben nje garanci me shume ne zgjidhjen e problemeve ne makinerite dhe linjat e prodhimit. Realizimet tona fillojne qe nga automatizimi i makinave te thjeshta, rinovimin e tyre dhe arrijne deri ne automatizimin e supervizionin te linjave apo fabrikave komplet. Jemi te pranishem ne te gjitha fushat e aktivitetit industrial ne Shqiperi.

Sherbimet tona

Projektim

Projektim te Automatizimit per Makineri, Linja Prodhimi , Fabrika Komplet

Realizim

Te Projekteve te Automatizimit nga Makineri deri ne projektim komplet te fabrikave, impianteve, etj.

Shitje

Te gjitha Produktet Elektrike dhe Elektronike Industriale

Image

- Projektim te Automatizimit per Makineri, Linja Prodhimi , Fabrika Komplet.
- Projektim te Sistemeve te Transmetimit te te dhenave midis Makinerive, linjave, etj.
- Projektim te Sistemeve ne Grumbullimin dhe Adminstrimin e te dhenave (SCADA).

Projektim

Image

Te Projekteve te Automatizimit nga Makineri deri ne projektim komplet te fabrikave, impianteve, etj.

Realizim

Image

- Te gjitha Produktet Elektrike dhe Elektronike Industriale.
Markat me te Njohura:
- OMRON
- SIEMENS
- Seneca
- Lika Electronic
- Danfoss
- Esa Elettronica
- Aep Transducers

Shitje

Punimet tona

--ITUN--

...

ITUN-Kavaje

Impianti trajtimit te ujrave te ndenjura

...

ITUN-Vlore

Impianti trajtimit te ujrave te ndenjura

--Stefani & Co--

...

Impiant Zierje

...

...

Fermentimi

...

...

SCADA

...


...

C.I.P Fuçi

...

...

Paletizator Kanace

...

--Devolli Company--

...

Fabrike Sfungjeri

...

--DAST--

...

DAST sh.p.k

...

--Nord Italia Gomm--

...

Nord Italia Gomm

...Na Kontaktoni

AUTOMATIZIME INDUSTRIALE Sh.p.k

Adresa:

Lagja nr 6 ,Rr. Llazar Xhajanka , Nr. 10 , Kodi Postar: 1027

Tel:

+355 69 2062301

E-Mail

info@automatizime.com

Na gjeni ne: