Automatizime Industriale 

Përfaqësues zyrtar në Shqipëri i

Suporti Juaj per automatizimin e makinerive dhe linjave tuaja te prodhimit.

Klientet:

Rreth Nesh

Shoqeria “ AUTOMATIZIME INDUSTRIALE ” shpk themeluar ne 2009 si rezultat i vazhdimit dhe zgjerimit te aktivitetit te Food and Beverage Industry ( 2002 – 2009 ), eshte lider ne tregun e automatizimeve per industrine ne Shqiperi. Me nje staf te specializuar dhe eksperience mbi 15 vjet perben nje garanci me shume ne zgjidhjen e problemeve ne makinerite dhe linjat e prodhimit. Realizimet tona fillojne qe nga automatizimi i makinave te thjeshta, rinovimin e tyre dhe arrijne deri ne automatizimin e supervizionin te linjave apo fabrikave komplet. Jemi te pranishem ne te gjitha fushat e aktivitetit industrial ne Shqiperi.

happy clients
1,024
working hours
5,930
coffee consumed
5,002
solved tickets
599
01/8/97 - 18/6/01 1997 - 2001
FRONT-END DEVELOPER

Winter purslane courgette pumpkin quandong komatsuna fennel green bean cucumber watercress. Pea sprouts wattle seed rutabaga okra yarrow cress avocado grape.

01/8/97 - 18/6/01 1997 - 2001
COMPUTER UNIVERSITY

Winter purslane courgette pumpkin quandong komatsuna fennel green bean cucumber watercress. Pea sprouts wattle seed rutabaga okra yarrow cress avocado grape.

01/8/97 - 18/6/01 1997 - 2001
COMPUTER SCHOLL

Winter purslane courgette pumpkin quandong komatsuna fennel green bean cucumber watercress. Pea sprouts wattle seed rutabaga okra yarrow cress avocado grape.

Sherbimet tona

E-Commerce

Minima maxime quam architecto quo inventore harum ex magni, dicta impedit.

read more
Responsive Design

Minima maxime quam architecto quo inventore harum ex magni, dicta impedit.

read more
Web Security

Minima maxime quam architecto quo inventore harum ex magni, dicta impedit.

read more
Image

Created forth two. Behold appear first, kind all i saying fowl man itself moved which every open shall moved subdue appear.

E-Commerce

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula. Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula. Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo.

Image
Creative Ideas

Minima maxime quam architecto quo inventore harum ex magni, dicta impedit.

Creative Ideas

Minima maxime quam architecto quo inventore harum ex magni, dicta impedit.

Creative Ideas

Minima maxime quam architecto quo inventore harum ex magni, dicta impedit.

Creative Ideas

Minima maxime quam architecto quo inventore harum ex magni, dicta impedit.

Creative Ideas

Minima maxime quam architecto quo inventore harum ex magni, dicta impedit.

Creative Ideas

Minima maxime quam architecto quo inventore harum ex magni, dicta impedit.

Punimet tona

--ITUN--

...

ITUN-Kavaje

Impianti trajtimiit te ujrave te ndenjura

...

ITUN-Vlore

Impianti trajtimiit te ujrave te ndenjura

--Stefani & Co--

...

Impiant Zierje

...

...

Fermentimi

...

...

SCADA

...


--Devolli Company--

...

Fabrike Sfungjeri

...


--DAST--

...

Titulli

...

--Fpm Tuttomobili--

...

Titulli

...


--Nord Italia Gomm--

...

Titulli

...

Na Kontaktoni

AUTOMATIZIME INDUSTRIALE Sh.p.k

Adresa:

Lagja nr 6 ,Rr. Llazar Xhajanka , Nr. 10 , Kodi Postar: 1027

Tel:

(+23) 45-67-890

E-Mail

contact@example.com

Na gjeni ne: