Loading...

Impiant Projekti ku aplikohet sistemi i dy PLC (redudancy), ku njera PLC esht ne funksionim dhe tjerta ne gatishmeri.
Integrohen ne te disa rrjete komunikimi is Ethernet, Profinet, Midbus RTU, Optical Fibre
Instrumentat mates te perdorur ne impiant, flowmeter, pH meter , etj me ane te produkteve te Endress+Hauser.
Transmetimi i te dhenave realizuar ne rrjet komunikimi serial RS485, protokoll ModBus RTU dhe produkte te kompanise SENECA.